סלסילה         ירדן ואלה שחף          מושב עמיקם ד.נ מנשה 37830           054-6663193             salsilaorgani@gmail.com

כרוב

דף הבית >> כרוב
מידע כללי....

הכרוב שייך למשפחת המצליבים. 

המלצות איחסון...


את הכרוב מומלץ לאחסן במקרר.   

המלצות לשימוש...

הכרוב טוב לשימוש בסלט, במוקפץ או בבישול. 

כרוב כבוש

הוא טעים, בריא (פרוביוטי), ונעלם כלא היה, והכי חשוב- פשוט להכנה. הנה המתכון:
חותכים כרוב אחד לרצועות דקות.
מוסיפים כף של מלח לכל ראש כרוב.
מערבבים בקערה ונותנים לשבת 1/2 שעה עד שעה.
כאשר הירק מתרכך, לשים ביד 
כדקה או שתיים עד להגרת הנוזלים.
מכניסים לצנצנת (קטנה במקרה של ראש אחד) את הירק ניתן לדחוס כמה שרוצים. לבסוף ממלאים את יתרת המקום בנוזלים של הכרוב (ממש עד למעלה).
סוגרים את הצנצנת ומושיבים בתוך כלי לאגירת הנוזלים שיצאו מהתסיסה.
משאירים במקום מואר למשך שבוע עד שלושה ובתאבון !

 
 
כניסה למערכת ההזמנות ללקוחות רשומים

להצטרפות לקוחות חדשים

לקבלת עדכון שבועי מהמשק

מה צפוי להיות בסל של ה 18-19/10/17? (הרשימה מתעדכנת בימי חמישי והינה משוערת בלבד)
בסל הגדול- עגבניה/עגבניות שרי, מלפפון, חציל, בטטה, כוסברה, במיה, תפו"א, דלעת, עלעלים, פלפל, קייל/בצל ירוק, מנגולד, חסה
 
בסל הקטן- עגבניה/עגבניות שרי, מלפפון, בטטה, כוסברה, שעועית לוביה, תפו"א, דלעת, עלעלים, פלפל, קייל/בצל ירוק (אולי), מנגולד, חסה
לייבסיטי - בניית אתרים