%D7%90%D7%97%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%A2%D7%9D-%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA.jpg

ביכורים בסלסילה

בוקר טוב לכולם!למרות שמזג האוויר עדיין אביבי, אנו מרגישים רמזים ראשונים של קיץ שנישאים באוויר. במקביל פירות הקיץ, שהתפתחו אט אט במהלך החורף, מתחילים להבשיל, בדיוק בזמן לחג הביכורים. פירות החורף מבשילים לאיטם ויכולים להמתין בסבלנות על העץ עד שנרצה לקטוף אותם. חלקם אפילו מבשילים רק לאחר קטיף. מדובר בפירות הדר, אבוקדו, אנונה, גויבה ועוד. פירות הקיץ לעומת זאת, מבשילים בבת אחת, ואם איננו קוטפים אותם בזמן הם נרקבים על העץ. כך שבאופן ההבשלה ניתן לזהות את ההבדל המהותי בין החורף לקיץ, וכך גם בצבעים- פירות הקיץ מאופיינים בצבעים חמים של צהוב ואדום. 
מעניין לשים לב להשפעה העונתית עלינו- על הלך הרוח שלנו בעונות השונות, על הפעלתנות שלנו, על היצירתיות ועל המזג שלנו. אנו נוטים להצהיר שאנו כן אוהבים עונה מסוימת ולא אוהבים עונה אחרת, אבל אפשר לגלות פה דברים משמעותיים יותר מהעדפה אקראית, שיכולים להוסיף היבט חדש להבנת הקשר שלנו עם העולם.אנו ממשיכים עם הלחם המעולה של מאפיית מקסים ומזמינים את כל מי שטרם ניסה לנסות, ואת מי שניסה ואהב להזמין שוב. אנו בתקופת הרצה לעניין הלחם בסלסילה, וההצלחה תלויה במידת ההיענות שלכם. כך שאם אתם מעוניינים בלחם איכותי בעבודת יד של מאפייה קטנה ומשפחתית (במחיר שפוי), כדאי לכם להזמין.השבוע הוספנו כמה פירות קיץ חדשים, חלקם מגידול שלנו וחלקם לא, אנו מקווים שאת כולם אכן נוכל לספק, כי המלאי קצת הפכפך- כמו האביב.
חג השבועות בפתח ואנו מזמינים אתכם להצטייד בכל טוב- פירות, ירקות, נבטים, פטריות, דגנים, אגוזים, קטניות, ביצים, דבש, סילאן, לחם ועוד- הכל אורגני, איכותי ובמחירים טובים!מאחלים שבוע נעים לכולם,
אלה, ירדן וצוות סלסילה