%D7%AA%D7%91%D7%A9%D7%99%D7%9C-%D7%A4%D7%95%D7%9C.JPG

תבשיל פול ירוק ומנגולד

מתכון פשוט ומהיר וטעים מאוד!
מצרכים
3 בצלים פרוסים
5 שיני שום קלופות ופרוסות
1 חבילת מנגולד קצוץ
1 חבילת פול ירוק שלם (רצוי להוריד את הקצה העליון)
6 עגבניות פרוסות וכוס מים אחת/2 כוסות מים ומיץ מלימון אחד
0.5 כוס שמן זית
מלח, פפריקה אדומה ופלפל שחור
1 חבילת פטרוזיליה- רשות
אופן ההכנה
אפשר להכין עם עגבניות ומעט מים בתור רוטב, או רק עם מים ומיץ לימון.
מחממים את השמן בסיר רחב עם תחתית עבה. מטגנים את הבצל. מוסיפים את השום ומטגנים מעט. אם בחרתם בעם עגבניות זה הזמן להוסיף אותן ולטגן מעט. 
מוסיפים מנגולד, פטרוזיליה פול ומים, ותבלינים לפי הטעם. מבשלים עם מכסה סגור כחצי שעה, עד שהפולים מתרככים. אם לא שמתם עגבניות מוסיפים מיץ לימון.
מגישים עם אורז לבן.
בתאבון!