logo-3.png

דבר הגינה 31/1/21

שלום לכולם! בסוף שבוע שעבר חל חג ט"ו בשבט, ולכבודו קיבלו האדמה והצמחים גשם טוב ורטוב. אין ספק שבמהלך החורף המטבח נמצא בשיא פעילותו- נמצאים יותר בבית ויש יותר תאבון למאכלים חמים ולמאפים מנחמים... מדהים לראות איך כמות גדולה של ירקות טריים הופכת לסיר מרק או לתבשיל. אנו מקווים שאתם מפיקים את המיטב מירקות העונה ומשאר המוצרים האיכותיים ונהנים מאוכל טעים ומזין. תקופה משונה זו מעלה יותר מהרגיל את השאלה- מהי בריאות ומה עלינו לעשות כדי לטפח אותה? האם בריאות היא העדר חולי? או שמא גם חולי חשוב למען שמירה על הבריאות? ומהו חלקו של המזון שאנחנו אוכלים בבריאות שלנו? נשמח מאוד לשמוע את דעתכם בנושא, ובכלל מה אתם מרגישים נוכח מה שמתרחש ומקומכם ומקומנו בתוך כל זה בברכת בריאות טובה אלה, ירדן וצוות סלסילה