IMG20211019173901---%D7%A2%D7%95%D7%AA%D7%A7.jpg

חידושים ועדכונים מסלסילה

שלום לכולם!
ביכורי פירות בסלסילה…
בשבוע שעבר עשינו קטיף ראשון של אנונה וגויאבה בבוסתן חורשן, והתוצאות טעימות מאוד!
אנו יודעים שרבים מכם לא מכירים את פרי האנונה ולכן אינכם מתרגשים כמונו, שכן אינכם יודעים שזהו פרי מיוחד וטעים מאוד. האנונה נקטפת מהעץ בעודה קשה ומבשילה תוך כמה ימים (מחוץ למקרר), בדומה לאבוקדו ומנגו. 
צילמנו עבורכם סרטון קטן מהשטח-
מוזמנים לצפות בו בקישור הזה
חידושים והמצאות במשק…
לפני מספר חודשים סיפרנו לכם שאנו מתחילים לבנות מכונה להיפוך ערימת הקומפוסט. לצורך הכנה נאותה של קומפוסט דרושים כמה דברים חשובים- אוורור של הערימה כדי להכניס חמצן, פירוק הגושים לקבלת מרקם עדין ואחיד, ושמירה על הלחות של הערימה. לכן ירדן החליט לבנות מכונה שיודעת לעשות את כל הדברים הללו- המלאכה היתה רבה והתוצאה טובה! גם בנושא זה צילמנו עבורכם סרטון קטן המראה את פעולת המכונה. אמנם בסרטון רואים את הדגם הבלתי גמור של המכונה, אך הוא עדיין טוב להמחשה. זה אולי המקום הנכון לספר לחובבי הגינון שביניכם שיש לנו קומפוסט למכירה, אז אתם מוזמנים להגיע עם שקים ולהעמיס! 
ולהלן הקישור לסרטון המכונה 
מבצעים ומתנות מהגינה…
מזה כמה שבועות שאנו נהנים מיבול הבטטות שמגיעות מגינת האלות. אנו מקפידים לשלוח אליכם בטטות בגודל סביר, אך חלק מהבטטות מגיעות לגודל גדול מאוד ומצטברות אצלנו. הבטטות הענקיות טובות וטעימות כמו הקטנות, ואפשר להשתמש כל פעם בקצת ושאר הבטטה תחכה לבישול הבא. את הבטטה הפתוחה יש לשמור בטמפ' החדר ולא להכניס למקרר. אז למה סיפרנו לכם את כל זה? אם אתם רוצים כמות גדולה של בטטה ואינכם מפחדים מבטטה גדולה, נשמח לשלוח אליכם בטטה ענקית במקום הבטטות הרגילות, כאשר התוספת במשקל היא במתנה. מי שמעוניין יכול להזמין בטטה ענקית בקטגוריה של מבצעים ומתנות.
במכולת האורגנית…
התחדש מלאי הטחינה הלבנה, הנכם מוזמנים להוסיף לסלסילה. חוץ מזה יש את כל שאר המוצרים האיכותיים והטעימים!
מאחלים לכם שבוע נעים,
אלה, ירדן וצוות סלסילה