מרק-קישואים.jpg

עדכונים ומתכון טעים מאוד!

שלום לכולם!

שמחנו מאוד לפגוש את חלקכם בהפנינג ביום שישי, ואנו מודים לכם על כך שבאתם! מקווים שגם אתם נהניתם.
אם אתם רוצים להגיע במועד אחר נשמח מאוד לארח אתכם, הנכם מוזמנים להתקשר ולתאם. עכשיו, עם בואו של החופש הגדול, נשמח גם לארח משפחות שרוצות לבוא ליום עבודה בחווה. אנו חושבים שזו יכולה להיות חוויה מיוחדת ומעצימה, וגם הזדמנות עבורכם להכיר עוד יותר טוב את מקור הירקות שלכם. יתכן שתתפלאו לגלות שמתוך הפעילות בגינה ילדיכם מתחילים לאהוב ירקות שעד כה הם לא היו מוכנים לגעת בהם...

אחד הפרויקטים שקורים בימים אלו הינו הקמה של אתר ומערכת הזמנות חדשים. תוך שבועיים- שלושה האתר החדש יהיה מוכן להשקה, ואנו צופים שזה יהיה הרבה יותר טוב מהאתר הנוכחי, ושאתם תהנו מכך מאוד!

ביום שישי האחרון ביקרה אצלנו סבתא מירי והכינה לנו מרק קישואים משובח, כולו מירקות הסלסילה כמובן! אז אנו שמחים לחלוק איתכם את המתכון:
0.5 קילו בצל קצוץ
1 קילו קישואים חתוכים לקוביות
5 שיני שום קצוצות
100 ג' חמאה
שמן זית
עלי בזיליקום קצוצים להגשה (אופציונלי)

מטגנים את הבצל בשמן וחמאה עד שהוא נהיה שקוף.
מוסיפים שום וקישואים ומטגנים מעט.
מוסיפים מים כדי כיסוי ומבשלים עד שהקישואים מתרככים.
מעבדים עם בלנד מוט למרקם חלק.
מוסיפים עלי בזיליקום ומגישים.
בתאבון!